CRÒNICA TRAIL BERGADANA

El cap de setmana del 20-21 de juny la secció de curses va organitzar una escapada a terres bergadanes per compartir plegats l’experiència de la Berga Trail 2015.
Aquest event ens oferia un ventall de 5 curses : la vertical, la marató , la mitja de 25km la mini d’13.8 km. i la Kids, la infantil. N’hi havia per a tots els gustos!
La Aemdekp, amb el Lluís al capdavant de la secció, va organitzar la possibilitat de passar el cap de setmana proposant l’allotjament al càmping i el dinar de germanor de dissabte, amb barbacoa! Garantint així dues jornades de convivència, germanor, carn a la brasa , anècdotes, diversió, i bon rotllo!
No tothom va poder fruir de la festa els dos dies, però us garanteixo que amb la vivència de córrer diumenge ja n’hi havia prou per disfrutar d’unes curses que combinen la duresa i exigència d’un gran desnivell amb el goig d’ un paisatge canviant ple de senders ombrívols, pistes, prats immensos, boscos frondosos, muntanyes imponents, vaques mandroses, poblets i santuaris amagats…
I l’organització excel·lent, amb els camins molt ben marcats, els avituallaments ben proveïts i distribuïts, personal molt amatent, i amb dinar final inclòs. Santi felicitats per la part que et toca!
Però sobretot, sobretot, sobretot, la vivència que feia adonar-te que pertanyent a l’Aemdekp… les curses són quelcom més!
Per que Aemdekp també és alguna cosa més!
Us asseguro que cap dels altres clubs que competien tenien l’animació que teníem nosaltres.
Trobar-se la munió de samarretes grogues i negres amb tota la claca dels nostres grans i petits animant a banda i banda de la pujada de la Figuerassa, corejant el teu nom, trametent-te bones vibracions i tota l’energia, això t’injecta més força que el millor dels gels! I és que un no sap com agrair-ho… per que no té preu!
Per descomptat també he de parlar del suport entre corredors, i crec que puc parlar en nom de tots! Rebre aquell consell, aquells mots d’ànims, aquell córrer en silenci plegats, aquell suport fent-nos de llebre, aquell glop d’aigua ofert en un moment crític,… això tampoc te preu! Personalment gràcies Alex, David i Raul.
La traca va ser a l’arribada. Indescriptible, inenarrable… vaja que just a l’inici de la recta de meta, quan els corredors avancem ja exhausts, amb les cames que pesen com el plom… coneixedors que aviat acaba el patiment i els darrers metres s’allarguen interminables… aleshores començar a escoltar el brunzit d’eixam inconfusible …. i veure que és tracta de tota la colla “aemdekpera”! que es prepara per fer un passadís, amb onada inclosa, aplaudiments, crits d’anims,,, vaja una bogeria, un esclat indescriptible dels que queden marcats al cor i la memòria!

Aquests van ser els nostres resultats:

MITJA 25km

Modalitat : MITJA / Sexe : Home

10 LEAL BLANCO ALEX Sènior (10) 3h07:47.

21 GARCIA HIDALGO DAVID Sènior (21) 3h19:47.

23 PEREZ VALIENTE RAUL Sènior (23) 3h23:00.

1 ARGELICH CABALLERIA TONI Màster (1) 3h23:56.

15 CONTRERAS SOLA LLUIS MITJA Veterà (15) 3h42:16.

38 SANCHEZ XAUS RAMON MITJA Sènior (38) 3h48:23.

6 ARGELICH TORRA ENRIC MITJA Màster (6) 3h52:57.

60 COLOM I MASSANA TON Sènior (60) 4h10:43.3

61 CLARAMUNT ALCOBERRO JORDI Sènior (61) 4h10:51.

81 MENA PACHE RAMON MITJA Sènior (81) 5h21:57.

MINI 14km

Modalitat : MINI / Sexe : Dona / Categoria : Absoluta

1 BATET XAUS GERARD Júnior (1) 1h36:05.

16 LÓPEZ SERRANO ESTEBAN Absoluta (16) 2h06:20.

17 QUINTANA MARTÍN XAVIER Absoluta (17) 2h06:21.

3 GONZALEZ SILVIA Absoluta (3) 2h08:41.

les fotos