El passat diumenge 23 de febrer es va disputar a la població anoienca de La Llacuna la ja emblemàtica BUTIFARUNNER, que consta amb 6 edicions i que un cop més va acabar amb les inscripcions en un temps rècord.
Com a novetat destacable, en aquesta ocasió el circuit es va realitzar en sentit invers a l’habitual de les darreres 5 proves, deixant així, la terrible ascensió al Puig Castellà com a esforç inicial per als corredors participants.
Un excel•lent dia de sol i temperatura ideal van acollir als atletes en la seva fita de recórrer 22,7 kilòmetres per la serra d’Ancosa en el menor temps possible. I el millor de tots, en Gerard Gil de la UEC ANOIA amb un cronòmetre de 1 hora 56 minuts 33 segons es va alçar amb la victòria de la prova, seguit del Josep Martínez i l’Ignasi Rullo que varen completar el podi final.
L’apartat de Curses de l’entitat, que havia marcat aquest event com a sortida de la secció, va acudir amb una més que meritòria participació, no només amb corredors sinó també amb socis amb ganes d’animar i gaudir veient la cursa i l’esforç dels socis participants.
Mentre els atletes es dirigien cap a la línia de sortida, el grup de suport començava a pujar cap al Puig Castellà (943 m.) per veure el pas de la prova al km. 6,6 per més tard retornar a La Llacuna, fer les compres pertinents d’embotits artesans de la localitat i veure l’arribada dels membres de l’entitat que van quedar en les següents posicions:
– Ivan Olbera —– 20é
– Tomas López —– 53é
– Toni Argelich —– 57é
– Lluís Contreras —– 115é
– Xavier Quintana —– 130é
– Enrich Argelich —– 131é
– Santi Marlés —– 232é
La propera sortida de la secció serà el proper 1 de Maig a la vila de Castellolí on es celebrarà la TUGA TRAIL, que constarà amb una prova de cursa i un altre de caminada per a tots aquells socis que vulguin participar o simplement venir a gaudir del bon ambient.
Comentaris: Gabriel Ordóñez / Lluís Conteras