Dissabte passat es va celebrar la Vertical Quiri 2012, prova per primera vegada puntuable pel Campionat de Catalunya de curses verticals de la Feec. 349 corredors van prendre part en la cursa que pujava des del poble de Noves del Segre fins el cim que dóna nom a la cursa el Quiri. Moltes caresconegudes i un gran nivell, l’ex campió mundial Agustí Roc ha entrat primer, parant el crono en 36:50. Ambient d’etapa alpina del Tour a la part final del recorregut amb molta gent animant i donant una última empenta als corredors. Membres de l’Aemdekp van donar suport i d’altres van córrer en les diferents categories.
Pos. 12. cat. sènior masculí 0:42:58 Carles Torrents Rodríguez (Jimmy)
Pos. 57 cat. sènior masculí 0:50:59 Loren Hidalgo Mates
Pos 13 cat. Junior masculí 0:52:44 Gerard Batet Xaus
Pos. 21 cat. Veterans masculí 0:55:50 Jordi Batet Casal
Felicitats a tots. Propera cursa:
Vertical Cuita del Sol, us la recomano personalment, una clàssica, fortes emocions i un ambient immillorable. Nosaltres i serem!
Comentaris: Jordi Batet

Les fotos