Amb motiu de la celebració de les últimes proves dels SKY GAMES, el passat cap de setmana es desplaçaren fins a Vilaller un grup de corredors de Associació s’Esports de Muntanya de Capellades per participar a la SKY MARATHON i a la SKY RACE. Amb un temps esplèndit es va donar sortida a la SKY MARATHON que completarien els 42 km. amb un desnivell positiu de gairebé 3.000 m. Sortint de Vilaller els corredors es comencen a enfilar cap al Coll de Salines passant abans per Ginast, per després de perdre una mica d’alçada, tornar a pujar fins a la presa de Llauset i fins al Coll de Llauset a 2.900 m. d’alçada, des d’on es veuen, a tocar, els cims que ens envolten, de més de 3.000 mts. tots ells. A partir del Coll, la cursa pren pronunciat descens fins arribar de nou a Vilaller. Els components d’Aemdekp arriben amb els següents temps: Loren Hidalgo 6 h.17’; Lluis Contreras 6 h. 53’; Gabriel Ordoñez 7 h. 43’. Amb una diferencia de 30 minuts, surten els corredors de la SKY RACE, els quals han de recórrer 21 km. i superar 1.350 m. de desnivell. Tot passant per Montanui i en direcció al Coll de la Forca, s’arriba al Cap de Capsereta i al Pic de Comadelo per, despres d’una forta baixada retornar a Vilaller.
Temps d’arribada: Eduard Iglesias 3 h. 12’;
Angel Bescos i Samuel Gonzalez amb 3 h. 50’;
Toni Salanova 3 h. 52’;
Francesc Torres 4 h. 01’ i
Cesc Castells 4 h. 04’.
Els corredors que en aquesta cursa s’estrenaven en aquesta modalitat van acabar amb ganes de tornar-hi !!!. Felicitem a l’organització de la prova per estar a prop del corredor en tots els sentits, des de d’informació, recorregut, avituallaments i el tracte rebut.
Comentaris: Francesc Torres

Les fotos


El video