Dimecres 1 de maig, dia del treballador, una cursa a mitja setmana, prop de casa, amb paisatges i corriols en un entorn natural i paisatgístic genial, amb una cursa ideal per a la manifestació festiva en defensa del drets laborals dels nostres grups musculars, tant castigats després de dures jornades d’entrenaments a les que la patronal runera els sotmet…
Una bona representació de corredors i caminadors ens reuniem de bon matí a Castellolí per retrobar-nos, fer la petar, queixar-nos de contractures i distensions, recollir dorsals i bossa d’obsequis, rebre informació i consells sobre el recorregut, i, es clar, fer-nos la foto de grup uniformats amb la samarreta i la senyera del nostre “sindicat”, l’Aemdekp! Ramon, Àngel, Jordi C.,Jordi M., Eduard, Samuel, Conan, Jimmy, Francesc Torres, Xavier, LLuís, Màrius, Vero, Aurea, Santi, Jordi C., Toni
Ens han dit que el circuït corre en sentit invers al de l’any passat, és més llarg i amb més desnivell!, amb l’afegit que degut a les darreres pluges trobarem fang, terres lliscants,aigua a les torrenteres… tots d’acord en que tocarà patir… Però el dia s’aixeca preciós, poques boires que deixen pas al sol i a una temperatura confortant per córrer, ni massa fred ni massa calor.
Ens donen la sortida, i a trescar! planejant inicialment pels volts de Castellolí, que permet estirar el grup fins que arriben els desnivells, fortes pujades, amb pocs trams per recuperar l’alè, així fins aproximadament el km 12, després ja predomina la baixada fins a final de cursa completant els 19’5km de corriols, camins frondosos, paisatge canviant, amb les vistes a Miramar i Montserrat decorades de colors primaverals desbordats. Molt bona organització, avituallaments ben distribuits, espectacular el de la bauma! permet admirar-la mente et recuperes… I molt ben proveït al final de cursa . Una sortida molt participada per l’entitat, on Tothom coincidia en fer en una valoració super positiva tant de la Cursa com de la Caminada.
Un 1 de maig, 100% recomanable per a manifestacions reivindicatives de quadriceps i altres paquets musculars inconformistes!
RESULTATS DE LA CURSA TUGA TRAIL CASTELLOLI – 2013
Posició 07 1 h. 43 min. CARLES TORRENS (JIMMY) KP VERTICAL TEAM
Posició 44 1 h. 59 min. XAVIER QUINTANA AEMDEKP
Posició 110 2 h. 12 min. LLUÍS CONTRERAS AEMDEKP
Posició 118 2 h. 13 min. TONI ARGELICH AEMDEKP
Posició 141 2 h. 17 min. MÀRIUS TORRES AEMDEKP
Posició 172 2 h. 22 min. EDUARD IGLÉSIAS AEMDEKP
Posició 176 2 h. 23 min. RAMON SANCHEZ AEMDEKP Posició 209 2 h. 27 min. GABRIEL ORDOÑEZ (CONAN) AEMDEKP
Posició 241 2 h. 34 min. SANTI MARLÈS AEMDEKP
Posició 252 2 h. 35 min. ÀNGEL BESCÓS AEMDEKP
Posició 253 2 h. 35 min. SAMUEL GONZÁLEZ AEMDEKP
Posició 331 3 h. 03 min. JORDI CAMPS AEMDEKP
Posició 332 3 h. 06 min. FRANCESC TORRES AEMDEKP
Posició 336 3 h. 11 min. JORDI MARTÍN AEMDEKP
Comentaris: TONI ARGELICH

Les fotos