El passat dissabte dia 28 de juliol i seguint el circuit del campionat de curses verticals de la F.E.E.C, els components de l’Aemdekp es van desplaçar a la bonica zona de la Vall Fosca, al poble de Capdella, per còrrer la III Vertical Cabanera que segueix l’itinerari mes directe que hi ha des del poble de Capdella fins al cim del Montsent del Pallars, que amb els seus 2.883 metres d’alçada ens va fer gaudir d’unes vistes meravelloses. La nit d’aigua, trons i llampecs del divendres va donar pas a un sol i cel totalment blau que ens va acompanyar durant tot el recorregut. Puntuals a les 9 del matí van donar la sortida a les noies i categories inferior cadets i juniors, aquest últims fent un recorregut de 2500 metres amb un desnivell positiu de 730 metres i un quart d’hora més tard la resta de corredors, que havien de completar tot el recorregut de 5220 metres amb un desnivell positiu de 1.463 metres. Participació de 227 corredors a la cursa llarga i 28 a la curta. El primer classificat va fer el recorregut amb un temps de 1:03:22. Resultats i posició general:
Pos. 28. cat. sènior masculí 1:17:12 Carles Torrents Rodríguez (Jimmy)
Pos. 86 cat. sènior masculí 1:30:38 Loren Hidalgo Mates
Pos. 127 cat. Veterans masculí 1:40:23 Jordi Josep Batet Casal
Pos 140 cat. sènior masculí 1:42:46 Gabriel Ordoñez Gonzalez (Conan)
En la categoria Cadet destacar la primera posició de Gerard Batet i sisè de la general amb un temps de 00:42:20 Felicitar a tots els corredors pels resultats i agrair als incondicionals animadors que ens segueixen en les diferents curses.
Comentaris: Jordi Josep Batet

Les fotos