La participació dels membres de l’AEMdeKP una vegada més es va fer notar, sobretot en el sector “elite”, amb 2 integrants entre els 10 primers, el Loren vuitè i l’Àlex, que finalment va quedar 4rt després d’ocupar en bona part de la cursa la segona posició. Si no deixa de desgastar les voreres del capelló i tot li va bé, de ben segur que de cara a una propera edició ja li poden anar reservant un trofeu ben merescut. Per la resta de corredors quedava l’al·licient d’entrar entre els 40 primers i tenien ampolla de cava, i si no com se sol dir i no és cap bestiesa, gaudir-ho va ser el millor premi. El recorregut compartia bona part dels trams amb la passada edició de l’Esquiador. 12 km amb dues pujades potents per senderols i baixades molt ràpides per pistes exposades al sol i a la calor, que van fer una mica de mal. També cal destacar la participació a la cursa i a la caminada de força participants de Capelllades, amb canalla de fins a 4 anys que s’ho van passar de nassos. Només esperar que per una propera edició hi hagi una mica d’ombra a la zona d’arribada, el sol feia petar les pedres. Fins la propera.
Comentaris: Xavier Quintana

Les fotos