El passat dissabte dia 1 de setembre es va celebrar la III Cursa Vertical Roquetes (Caramella-Caro), última cursa de les 4 que composen el campionat de Catalunya. Els corredors van haver de recórrer 7 quilòmetres amb un desnivell positiu de 1360 metres, circuit no tant vertical com la resta de curses, però igual d’agraït pels seus corriols i la vista des de el punt més alt del pic. Felicitar a l’organització de la cursa. Bon paper dels membres de l’Aemdekp i corredors de Capellades amb el següents resultats:
Pos. 13 CAT. SÈNIOR 1:09:19 CARLES TORRENS RODRIGUEZ EGAN
Pos. 28 CAT. SÈNIOR 1:17:15 LOREN HIDALGO MATES AEMDEKP
Pos. 6 CAT JÚNIOR 1:22:56 GERARD BATET XAUS AEMDEKP
Pos. 11 CAT VETERÀ 1:25:44 JORDI BATET CASAL AEMDEKP
Per poder puntuar en el Campionat de Curses verticals calia haver corregut com a mínim en 3 de les 4 curses. Felicitar als components de l’Aemdekp i també als componentsdels equips igualadins de la UEC Anoia i EGAN pels resultats obtinguts:
Resultats definitius:
3a Pos. SÈNIOR MASCULÍ CARLES TORRENS RODRIGUEZ EGAN
5a Pos. JÚNIOR MASCULÍ GERARD BATET XAUS AEMDEKP
4a Pos. VETERÀ MASCULÍ JORDI JOSEP BATET CASAL AEMDEKP
3a ABSOLUTA FEMENINA DIANA CARRASCO CARRERO UECANOIA
7e SÈNIOR MASCULÍ PERE MARSE VIDAL UECANOIA
SUBCAMPIÓ MASTER MASCULÍ JAUME ORGUE BALCELLS EGAN
Fins la propera temporada!!!
Comentaris: Jordi Batet

Les fotos