Burriac Atac 2013
7 de setembre 2013, Burriac Atac al sac!
Cursa nocturna molt recomanable, de 18km i 970 de desnivell acumulat, amb participació aemdekapista (Xavi Quintana i Toni Argelich), aquest any sota amenaça de pluja que finalment va descarregar a la tarda i va deixar un ambient fresc i sense aigua preparant una cursa nocturna amb els camins nets de pols i paradògicament sense fang, per que la terra és de soldó. Això si, calia estar molt atent a pedres i arrels, compte amb relliscades!…
Molt bona organització. Van il•luminar el castell de Burriac, que destacava imponent, el paisatge nocturn fantàstic amb una catifa de milers de llumenetes de les poblacions costaneres destacant entre la foscor de mar i cel, i entre la boscúria de tant en tant entreveies dalt o a baix una impressionant la filera de frontalsque dibuixaven els frontals dels corredors pels camins…
Cursa amb magnífiques vistes nocturnes, pas per molts corriols, això si, no t’estalviaves algunes retencions, si es va a fer temps cal sortir de molt endavant i no afluixar. Molt bona senyalització, molts voluntaris, i avituallaments proveïts, zones perilloses molt ben marcades.
L’any que bé no ens la podem perdre! 18km i 970 de desnivell acumulat.
Comentaris: TONI ARGELICH