Sota el nom de Conca Punk Trail (CPT) i amb l’objectiu de conquerir la conca d’Òdena, el passat 14 d’abril de 2013, 10 malats del córrer per les muntanyes com a cabres varem decidir-nos resseguir gairebé al 100% el PR-C119.
L’excusa era posar-nos a to físicament i mental de cara a les ultres estiuenques,així doncs un total de prop de 69km amb 2150m de desnivell positiu ens esperaven. Puntuals com com un rellotge a la mitjanit començàvem a córrer des de La Pobla de Claramunt enfilant-nos cap al castell. A ritme suau però constant van anar caient els quilòmetres, i amb ells els diversos cims, Castell de la Pobla, Turo de la Guàrdia, Collbàs, La Tossa de Montbui, el poble de Jorba (on havíem deixat un cotxe per tal de fer un avituallament per menjar, veure, canviar-nos de roba i fer un cafetó!), Puig de Sant Miquel, les Maioles, el Bosc Gran (on s’ens van unir dos companys més per fer els darrers 17km i que ens van muntar un espectacular avituallament TicTac), Puig Aguilera, els Mollons i de nou a La Pobla de Claramunt.
Punt i seguit d’una llarga nit i matinada, on després d’una merescuda dutxa després de prop de 10:30h de fotra-li canya a les nostres potes, ens varem preparar un tiberi de cal deu.
L’any vinent un altre, amb algun quilometre més i alguns metres més de desnivell positiu, ho diu un i poder té raó: More Km, More Fun!
Comentaris: IVAN OLVERA

Les fotos