El passat diumenge 24 de Març es va disputar per quarta vegada la ja clàssica BUTIFARRUNNER, que com cada any va aconseguir un èxit de participació, esgotant les inscripcions en tan sols 24 hores i haver d’obligar a la organització a fer un sorteig per cobrir les 300 places disponibles amb a corredors vinguts de tota Catalunya. La prova que un principi estava prevista per 24 de Febrer , però què, a causa de la intensa nevada del dia abans va haver-se de suspendre pel perill que suposava córrer per capes de gel i per gruixos de neu de fins a 20 cm.
En aquesta nova data, els corredors van gaudir en canvi, d’un excel•lent dia per a la pràctica d’aquest esports i van gaudir del recorregut de sempre, encara que amb certes modificacions que afegien una nova pujada i dos kilòmetres més de corriols al voltant de la població Anoienca de la Llacuna.
Diversos corredors del club van pendre part en la cursa, amb resultats satisfactoris tot i ser principi de temporada i que alguns d’ells amb reptes més importants, van voler conservar la forma per a proves més importants al llarg de l’any que ens espera. Cal esmentar que encara que estar inscrits, en Pablo Osorno, l’Enrich Argelich i en Guillem Parcerises, que venia de fer un excel•lent temps a la Marató de Barcelona, van causar baixa per lesions.