El passat diumenge 21 d’Abril es va celebrar la cursa “Pels Camins dels Matxos”. Pels Camins dels Matxos és un recorregut circular amb sortida i arribada a Torelló.
El formen 3 bucles, un de principal, recorregut Bellmunt, i dos bucles secundaris adjuntats al primer, bucle Puigsacalm i bucle Cabrera. El recorregut amb els 3 bucles, és el que anomenem “Pels Camins dels Matxos” que son 62,8 km i 6.150 mts de desnivell acumulat.
El temps màxim per completar la prova és de 15h, i el aquí present, el Txema, va trigar 10:13 h, “només” 4 hores més que el primer classificat que va ser ni més i menys que Iker Karrera de l’equip Salomon, amb un temps de 6:18, temps rècord fins al moment.
Però el temps es lo de menys; el dia es presentava assolellat i amb un molt ambient. Era un dia per gaudir de les magnifiques vistes en alçada de les muntanyes nevades del Pirineu, del Pedraforca, i de moltes altre serralades; de corriols de fagedes i d’alguna que altre baixada tècnica, però en general un recorregut molt bonic o molt bonic.
D’avituallaments la veritat es que no falten, i no et quedes amb gana ni sed, entrepans, botifarra,…
En fi, recomanable per tot aquell/a que vulgui passar unes quantes hores caminant i corrent per un un bonic paratge com és la Serra del Puigsacalm-Bellmunt.
Comentaris: JOSEP MANEL MARTINEZ MIRANDA – (TXEMA)

Les fotos