No us espanteu, no som els de Gran Nord o com els anomena el speaker de la cursa “El Crakòvia de la Cuita”, som els socis i acompanyants d’AemdeKp que vàrem anar el passat dissabte 9 de juny a la milla vertical dels Pirineus, cursa puntuable pel III Campionat de Curses Verticals de la Feec. La Cuita el Sol, de fet, és la prova més alta del calendari de curses peninsulars, ja que els participants s’enfilen fins als 2905 m del Monteixo. Com ja es tradicional, just després dels sermons dels escriptors pallaresos Marta Lluvich i Pere Coll, es donava el tret de sortida des de la plaça de l’església d’Àreu. Temps esplèndid i poc sol, ho van aprofitar la majoria dels 346 participants per enfilar-se dalt del cim del Monteixo. Els Joves van arribar fins el Jespedil (1.000 mts de desnivell). El retorn al poble, com es habitual, va ser neutralitzat pel itinerari de Crussos, bastant més senzill, planer i ben marcat, que va permetre als participants fer una baixada més còmode i ràpida. Donar les gràcies als animadors que es van desplaçar fins a Àreu per donar-nos suport.
Pos. 20. cat. General 1:19:20 Carles Torrents Rodríguez (Jimmy)
Pos. 85 cat. General 1:44:02 Jordi Batet Casal
Pos 172 cat. General 2:15:50 Eduard Ferrer
Pos. 13 cat. Junior 0:50:57 Gerard Batet Xaus
Comentaris: Jordi Batet

Les fotos