L’equip 100KP a la Trailwalker 2012.
El passat 5 de maig un grup de capelladins, 100KP (Enric Argelich, Ramon Riba, Ivan Olvera, Manel Martínez, Toni Solsona, Josep Martínez i Jordi Flix), varem participar a la cursa solidària que Intermón Oxfam organitza per recaptar fons. Des d’Oxfam expliquen que l’Intermón Oxfam Trailwalker és el desafiament per equips més gran del món per lluitar contra la pobresa. El desafiament és doble: recórrer 100 km en 32 hores en equips de 4 persones i aconseguir almenys 1.500€ per equip en donatius.
270 equips dels 287 que van començar l’Intermón Oxfam Trailwalker van completar els 100 km fins a Sant Feliu de Guíxols. Milers de persones han aportat més de 646.000€ per millorar les condicions de vida de milers de persones que encara viuen en la pobresa.
L’equip 100KP varem aconseguir recaptar de 2.075,42€ i varem completar la cursa en 14:21’04” quedant en una sorprenent sisena posició. Des del grup de corredors volem agrair el suport rebut per totes. Començant pels dos ciclistes que vareu fer tota la cursa al nostre costat animant-nos i recolzant-nos pas a pas, essent l’avituallament mòbil més collonut i catxondo.
Passant pels que ens varen seguir des del kilòmetre 0 fins l’arribada en cadascun dels avituallaments, formant un equip de suport impressionant que: ens va donar forces i ànims per no defallir, ens van esperonar, ens van abraçar, ens van preparar menjars… i sempre, sempre, amb un somriure i un amor immens malgrat el cansament que acumulaven. Sí! No només es cansen els que corren. També a totes aquelles que des de casa ens seguíeu a través de les xarxes socials, dels missatges, de les trucades… i que fins que no varem arribar no vareu parar d’enviar-nos la vostra energia per ajudar-nos a finalitzar. No volem oblidar-nos de totes aquelles que gràcies al vostra granet desinteressat vareu aportar-nos un donatiu, que des d’Intermón Oxfam us agraeixen, però que des de l’equip 100KP us agraïm mil cops més, perquè sense aquest no haguéssim pogut córrer 100km i haver viscut una experiència inoblidable.
I com no agrair al espònsors que ens han ajudat i molt, a Retalls de Cuina (que gran el sopar post 100km que ens vareu preparar!!!), al Jaç Roig, a Lelich, a DeckMetal, i com no, a AEMdeKP per tot el suport i ajut, pels entrenaments conjunts i per viure i compartir amb nosaltres el sentiment de llibertat que ens aporta el córrer. Totes heu fet fet possible que quan arribàvem a Sant Feliu de Guíxols, després d’haver sortit d’Olot feia 14h i amb 100km a les cames recorrent tota la via verda que les uneix passant per Girona, ens emocionéssim com a nens, com a persones que veien com els seus familiars i amics corrien i pedalaven al seu costat o ens esperaven, animant-nos com si fossin herois, quan els veritables herois heu estat els que heu cregut en nosaltres, un cop més gràcies per tot el que ens heu donat!
Comentaris: Ivan Olvera

Les fotos